Gealan S9000 NL

“Zoveel innovaties in één systeem – Ik ben overtuigd“

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt. Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als aanslagdichting-variant als ook als middendichting-oplossing verkrijgbaar. Beide varianten voldoen aan de steeds stijgende eisen van de Punkto Energieeinsparung (energiebesparing). In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).

Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen.

  • Toekomst-zeker door de beste warmte-isolatiewaarden.
  • Innovatief, als combisysteem in middendichting of aanslagdichting in gelijke mate mogelijk.
  • Marktconform door diverse raam-oplossingen – verdiept met schuinte 15°, blokprofiel met schuinte 4°, recht op schuin en vlakke optiek met aanslag.

Afbeelding: Verdiepte ramen met schuinte 15°, middendichting en IKD®-schuimtechnologie.

 


Kozijnen voor elk design

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyl en de beste techniek. Wanneer het raam en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe raamsysteem S 9000 NL.

Het nieuwe moderne en innovatieve raamsysteem met 3-dichting-systeem door het hele systeem, is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt. Het voldoet aan alle visuele criteria, gegarandeerd door het 3-dichting-systeem concept
– en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting
– behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.
Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, ramen, deuren en hefschuifdeuren op het hoogste niveau.

 


De technische facts maken het verschil op detail niveau.

De basis samenstelling van het S 9000 NL raamsysteem voorziet in de best mogelijke isolatie waarde voor u. Welke kozijntype u ook wilt toepassen, de meerkamer techniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem dragen zorg voor beste isolatie waarde van Technische facts die overtuigen!

Energie besparing*
Nederlandse kozijnen. Nederlandse kozijnen die de Uwindow waarde kunnen bereiken tot Uw 0,75 W/(m²·K). De kozijnen zijn in alle kleurtechnieken leverbaar, standaard basiskleuren, folie techniek, realwood of de acrycolor kleurtechniek.

Uw kozijn uw kleur!


I

IKD® isolatie schuim voor optimale energie prestatie Om de thermische eigenschappen van de raamsystemen nog verder te verbeteren, voorzijn wij de kozijnen van IKD® isolatie profielen. Deze combinatie zorgt voor de beste energie zuinige kozijnen.


Folder

Alle eigenschappen duidelijk en overzichtelijk in onze folder.